Therapeutische hotstone masssage - Massage Eindhoven

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massages
Therapeutische hotstone massage

Prijs en duur

€ 80,00 - 75 minuten

Bij massage van 1 uur of langer is een een hoofdmassage inbegrepen.

Kijk hier voor de voorwaarden

Therapeutische hotstone massage

De Therapeutische Hotstone massage is een samengaan van de traditionele Hotstone massage en de klassieke Japanse geneeskunst Shiatsu. Deze behandeling streeft naar het verminderen en/of opheffen van de blokkades, spanningen, ziektes en het bereiken van lichaamsbalans.

Shiatsu betekent vingerdruk. Deze ˜kunst van het aanraken" beïnvloedt de energiebanen in het lichaam en brengt balans en verlichting van pijn. Bij deze massage worden de energiebanen en acupunctuurpunten gestimuleerd, en bloedvaten en organen ontgift. Het functioneert eveneens als dieptereiniging van spieren en bindweefsel, en geeft een krachtige impuls aan het immuunsysteem. De Therapeutische Hotstone is een heilzame koestering van lichaam, geest en ziel.
De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging), maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

Een therapeutische Hot Stone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz.. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan een therapeutische Hot Stone massage uitkomst bieden.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu