Nieuws

NIEUW!!!  Meridiaan scan, zodat de blokkades ook voor u te zien zijn dmv grafieken en tabellen, zodat de balans van het licham herstelt kan worden door acupunctuur. Na een aantal behandelingen wordt er opnieuw een scan gemaakt, zodat de voortgang inzichtelijk wordt gemaakt.

 

Kado idee voor de feestdagen. Geef een massageverwenbon kado. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen. Ook voor acupunctuur te gebruiken.

Diabetes type 2 ? Vanaf heden is het ook mogelijk om bij Massage & Acupunctuur Eindhoven begeleiding te krijgen om van je insulineresistentie of diabetes type 2 af tekomen. 

 

Het is de week van werkstress 11 tm 15 november.

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Met acupunctuur en massage is dit te voorkomen of kan massage en of acupunctuur ingezet worden bij herstel. 

Massage & Acupunctuur helpt u hier graag bij. 

 

Week van de acupunctuur van 4 tm 8 november 2019

Sinds kort heeft M&A Ehv ook een Blog pagina. Mijn eerste blog over "De overgang" staat online.  Mijn 2e blog over Burn out komt eraan.

Direct naar de Blog pagina klik dan hier

 

Zodra het voorjaar wordt, beginnen het niezen, hoesten, de geïrriteerde ogen en de benauwdheid weer bij veel mensen. Hooikoorts geeft juist in die fijne lente en zomer een gevoel van algehele malaise. Dat hoeft echter niet zo te zijn, want met acupunctuur kunnen we u van deze vervelende klachten afhelpen.

Wij adviseren u echter op tijd met de behandelingen te beginnen. Juist bij hooikoorts is acupunctuur als preventieve behandeling erg geschikt. Wij adviseren u dan ook om ruim voordat het voorjaar begint met behandelingen te starten. Januari is het beste. In het voorjaar werkt uw afweermechanisme dan optimaal en zult u geen of veel minder klachten hebben. In het seizoen zelf kunt u kiezen voor een nabehandeling. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van de aard en ernst van uw klachten.

 

SLAPELOOSHEID!!! ACUPUNCTUUR KAN JE HIERBIJ HELPEN.

Een goede nachtrust is belangrijk om onze "accu" weer op te laden, om de volgende dag over genoeg energie te kunnen beschikken. Lukt dit niet dan heeft dat direct invloed op ons welzijn en gedrag. Ervaar je problemen met slapen zoals: moeite met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden dan kan acupunctuur je hierbij kunnen ondersteunen.

 

 

 

Nieuws

NIEUW!!!  Meridiaan scan, zodat de blokkades ook voor u te zien zijn dmv grafieken en tabellen, zodat ...

Lees meer

Actie van de maand

             

Lees meer
Meer nieuws
 • Gouden handjes

  Gouden handjes

  Ze zeggen dat ik gouden handjes heb. Boek een massage en ervaar het zelf.

  Contact
 • Gratis E-book

  Gratis E-book

  Vraag het E-book STRESS EN BURN-OUT herkennen en voorkomen nu aan

  naar E-book
 • Bedrijfsmassage

  Bedrijfsmassage

  STOELMASSAGE en andullatie therapie op de WERKPLEK

  Lees meer
 • Kadobon

  Kadobon

  Op zoek naar een leuk kado ? Geef een massage verwenbon kado. Leuk om te geven , leuk om te ontvangen.

  Kadobon
 • Acupunctuur Eindhoven

  Acupunctuur Eindhoven

  Benieuwd wat acupunctuur voor jou klachten kan betekenen ?

  Naar Acupunctuur
 • Afspraak

  Afspraak maken

  BEL/ SMS 06-44694606 of vul het CONTACT FORMULIER in

  Afspraak maken
 • Feel Life's potential

  Feel life's potential.

  Lichaam, geest en ziel in balans.

  Contact
 • Jolanda Jolanda

  "Wendy je hebt gouden handjes ik kom zeker terug."

 • Marcel Marcel

  "Je kent dat wel, te vaak, te lang achter het beeldscherm of onderweg. Dus ook veel te laat een afspraak gemaakt bij Massage & "

 • Wilma Wilma

  "Ze neemt alle tijd voor je en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De massage zelf is geweldig. Het is alsof je ...."

 • John John

  "Ik heb verschillende keren de ayurveda Shirodhara massage onder gaan. Daardoor ben ik rustiger geworden, kan ik beter ..."

 • Erik Erik

  "Bij jou geweest voor Massage de Luxe. Nou je maakt de naam waar. Wat een heerlijk massage. Echt gewoon super ..."

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.